2010 blir nu 2011


Beroenden ;)

Fick ju min kaffemaskin som jag önskade mig av tomten i julklapp. Man blir beroende av det goda kaffet! Favoriten enl mig är nog Latte Macchiato :) Har precis beställt nya kapslar för dom har ju gått som smör nu i jul. Men nu är det beställt nya så jag kan dricka mina Latte ;) och förstås bjuda på en kopp för den som kommer och hälsar på. GOTT!

Fick ni några roliga julklappar?


Photoshop...

Ibland när jag har tråkigt och när man har surfat igenom alla sidor man brukar och man inte hittar något intressant så brukar jag leta upp lite bilder på nätet för att sedan fixa och trixa lite. Alla vet ju att man kan nästan få till det mesta på en bild om man är duktig i photoshop :) Jag är ingen stjärna på det, men tycker det är kul att fixa och trixa lite och det är ett bra tidsfördriv faktiskt... Här är tre bilder jag donat lite med med..like it or not. Är som sagt ingen stjärna på photoshop :)




Dagens Jag :)

Osminkad med raggsockar och snygga rosa dressen..och inte att förglömma Halebop mössan :) mys mys




Önskelista till tomten

Här är faktiskt saker jag är i behov av.. Jag har redan allt de här (utom kaffemaskinen) men sakerna har börjat gjort sitt. Så nu önskar jag att tomten är snäll i år, för själv har jag varit jätte snäll ;) Hoohooo!


Så här känner jag mig idag...

Dels för att det är så jävla kallt ute (-23) och dels för att jag är så förbannat förkyld!

Bläääää.....


.


Två bilder på bara mig. Den sista bilden är på mig och Babbi