Helg

Dags för ett nytt inlägg kanske ;)
Går dagen började med att jag for upp till Trolldalen och fortsatte att mocka i hagen, jag var där i ca 3 timmar. Sen tog jag svängen förbi Långsele och hämtade upp Gabriella. Åkte runt på stan och letade presenter till min sambo Matz som fyllde år igår :) Väl hemma hos mig när jag gjort mig klar så gick vi ut för Gabriella skulle fotografera mig så jag kunde skriva ut bilder och fixa en av presenterna Matz skulle få.

Jag fotad av Gabriella


När klockan blev 18 så for vi ner på Orren för att äta middag! Fläskfile, stektpotatis, sallad och beasås. GOTT!
Förbi konsum för att köpa filmkarra och sen hem till mig igen. Matz mamma och pappa skulle komma och äta tårta och i samma veva kom även Åsa och Peo för att gratta Matz. Så dom blev här en stund. Av Åsa och Peo fick han en flaska Minttu Black mint. Smuttade lite i Matz glas, den va stark i smaken :p

Cold on the outside - Warm on the inside


Tårtorna var iaf goda :) Kvällen avslutade med nyaste Wallander filmen, den va inte så jätte bra faktiskt. Men godiset vaa GOTT!

Idag har jag och Gabriella ett litet projekt att utföra. Mer om det senare ;)


Go morgon...

Hej hallå!
Har nyss kommit hem från jobbet, slutade mitt pass 7.30, natten har varit hyffsad. Nu är jag ledig tills på Lördag. Har väl inte hänt så mycket sen jag bloggade sist ;)

Ska se om Gabriella hör av sig nu på fm ang våran beställning på Partylite grejorna som kanske kommer idag. Hoppas!

Va tyst det är i huset! alla barn är på skolan och sambon är på jobbet. Endast jag och hundarna hemma, men dom ligger och slöar efter sin frukost och snabbrastning. Tänkte ta en långprommis med dom lite senare. Fint väder verkar det bli idag :) Tänkte ta en tur upp till hästen sen oxå. Kattungarna växer så det knakar, dom är snart en månad gamla och det börjar bli livat i lådan nere ;p så söta så!

Nepp, nu blir det kaffe och sen vika lite tvätt!


Pussiga hundar! ;) Ina 9år och Lilo snart 5 månader.


Test

Skulle bara testa hur det funkar att blogga från mobilen :-) är på jobbet till 7.30 i morgon bitti. Nyss pratat med babbi i telefon. Go natt :-)

Påsken är nu över...

Tisdag idag ja...har varit "långledig" från jobbet. Har skit svårt att sova när jag vet att jag ska upp tidigt dagen efter :/ somnade kanske runt halv 2, så när klockan ringde i morse ville jag inte alls vakna. Vaknade till med en ryck och då var klockan 6.45, jag börjar 7.15 Brååååtom som fan alltså. Matz fick ta hundarnas morgon göra. Det ända jag han var att pissa, borsta tänderna och slänga ner matlådan i väskan! Jag han i tid ;) jag var där 7.10...

Efter jobbet for jag hem och hämtade Lilo så hon slapp vara själv så länge, åkte vidare till Långsele på en gång för att hämta upp Gabriella, hon skulle följa med mig till hästen för att fota :) Och jag skulle mocka i hagen. Körde 6 kärror med dynga sen var vi tvungen att åka hem eftersom mina pojkar väntade på middag. Ska upp en sväng igen i morgon efter jobb och köra ett par kärror till....så mycket jag hinner innan jag måste hem till boysen.

Jernina min häst


Gabriella min vän


In en sväng på Bodens och kollade, och jag fick en rosa jätte fin ros av Gabriella :) in på konsum och handlade för att sedan åka hem till mig och fixa mat. Inte ofta vi har middags gäster men idag satt Gabriella med oss och åt. GOTT och TREVLIGT :D

Efter maten blev det kaffe å surr...å puff. Skjutsade hem Gabriella till Långsele runt 21 så nu ligger man på köksoffan och tar det lungt med lite bloggning.
Varit en bra dag!


3 April,en bra födelsedag

Klev upp vid 10 i morse, började med att göra två tårtor (Skulle ha gjort dom igår kväll, men jag orkade inte) Efter 12 började det att droppa in lite folk. Först kom Marie hit och strax efter kom Gabriella, så vi fikade tårta tillsammans och jag öppnade paket från dom :) Av Marie fick jag lite matrial till mitt målande av tavlor mm :) Av Gabriella fick jag en jättesöt dikt inramad i en vit ram och väggord att sätta på väggen samt ljusvax. Me like.

Tavlan från Gabriella


Efter en stund kom Gabriellas syrra Leena hennes pojkvän Eddie Leenas son Bazzen och Eddies dotter Dominiq hit en sväng oxå och hälsade på :) TREVLIGT! Bazzen hade skit roligt med Lilla Lilo, han höll på skratta ihjäl sig när Lilo for och jagade honom. Tur att ingen av dom var hundrädd...Sen blev kattungarna väldigt poppis oxå.

Vid 15 tiden droppade Matz föräldrar och Matz brors fru Joy in med presenter och vi fikade igen. Fick pengar, kaffe och blommor av dom.

Blommor från diverse folk
 

Vid 17 tiden var det dags för middag så vi for ner på Orren och käka! Kycklig och fläskfiléspätt med Zatziki klyftpotatis och sallad GOTT! Talade om att jag fyllde år ;) Så efter maten kom han som jobbar där ut med glass med banan till mig ;p snällt!

Maten och Efterätten
 

Hämtade upp mamma på vägen hem, så hon var här med paket och åt tårta. Fick ett coolt medicinskåp av henne samt påskliljor

Mamma & Medicinskåpet
 

Av Matz fick jag fem röda rosor, en fin ängel och två söta kaffemuggar och middag

Muggar från Matz


Gabriella kom tillbaka till senare. Vi har surrat på som vanligt :) Vi har alltid något att prata om :p Hon hjälpte  mig även att sätta upp väggorden jag fick av henne tidigare idag (Bild kommer senare) Blev iaf riktigt bra :) Nu är kl 02.30 och Gabriella for nyss ;) Det har varit en bra dag! Ska lägga in lite mer bilder i morgon som Gabriella tog på mig idag!

Tack alla ni som gratulerat mig idag genom att varit här, via sms, telefonsamtal samt via facebook!
Go najt!




Jobbat i natt

Går dagen bestod av en ganska lugn dag, sov rätt länge för jag skulle iväg och jobba kl 15. Gick av mitt pass kl 7.30 i morse. Kvällen och natten var lugn. Pratade med Gabriella vid 23.30 i telefon en stund innan det var dags för mig att slå igen mina bruna. Men vaknade runt 04.00 med en satans tandvärk!! En av visdomständerna som inte är bra :/Gick upp och tog två Alvedon, men efter 04.00 sov jag fan knappt nånting...blää! Gick och la mig vid 09.00 i soffan hemma och sov till 12.30! Är rätt seg i skallen nu...

Lilla Lilo är kass i magen :/ Har varit räserbajs i 2 dagar. Nu kör jag med lite svält kost bestående av ris, får se om det hjälper. Blir det inte bättre får jag ringa vetrinären. Typiskt att det kom nu när det är påsk och allt. Någon som har andra tips på vad man kan göra om en valp är lös i magen? Hon verkar inte må dåligt och äter och dricker bra. Men när hon skiter är det som att vrida på en kran! Vill inte ha fler dyra vetrinär kostader nu. Min hästs bitskada i läppen slutade på över 4 tusen för några helger sen. Dyrt att ringa ut vetrinären på en lördag, men jag hade inget val eftersom det tvunget måste sys.

Ikväll ska jag göra 2 tårtor som jag tänkte bjuppa på i morgon, jag fyller nämligen år :) Åren går men inte blir man äldre...konstigt ;)

Nu ska jag skölja ur hårfärgen på min son...han blir blondie :) Hoppas det inte blir pissgult :p